Methode om de gebruikersnaam van een Google-account onmiddellijk te herstelle

Google fungeert als het belangrijkste account in het leven van zoveel gebruikers omdat het hen toegang geeft tot verschillende andere essentiële apps en services door een gemeenschappelijk wachtwoord op te geven. Meestal vergeten veel klanten de verschillende functies van het account en raken ze in de war bij het omgaan met de fouten. In dit stukje informatie leert u de eenvoudigste methode om de gebruikersnaam van dit account terug te krijgen, aangezien deze specifieke vraag zo nu en dan door een groot aantal gebruikers wordt gevraagd. Het is raadzaam om deze blog te blijven lezen of je kunt ook Google Telfoonnummer bellen als je ook last hebt van een of andere bezorgdheid met betrekking tot hetzelfde account.

De stappen die moeten worden genomen om de gebruikersnaam van het betreffende account terug te krijgen, worden hieronder besproken: –

  1. Het allereerste dat u hoeft te doen, is naar de aanmeldingspagina van het account gaan en op ‘hulp nodig?’ Klikken. optie aanwezig onder het inlogveld.
  2. Tik nu op de vind mijn account-optie en kies uw herstel-e-mailadres of voer uw telefoonnummer in om een ​​beveiligingscode te krijgen.
  3. Zorg ervoor dat u uw naam typt en het vakje voor de optie “Ik ben geen robot” aanvinkt, gevolgd door de door u gemaakte wijzigingen door te geven.
  4. Uiteindelijk krijgt u een sms-bericht met uw gebruikersnaam. Van daaruit kunt u snel inloggen op uw account.

Dit zijn de aanwijzingen of de tips die als belangrijk moeten worden beschouwd bij het gemakkelijk herstellen van de gebruikersnaam van het bovengenoemde account. Als u na het volgen van deze stappen geen bevredigende oplossing kunt vinden, hoeft u alleen maar zo snel mogelijk contact op te nemen met het Met Google Bellen nummer. Onze professionele en geautoriseerde technici kiezen voor alle manieren en middelen om de best mogelijke oplossingen naar voren te brengen in de context van uw vraagstukken. We begrijpen de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd en daarom behandelen we uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. Dus denk er geen seconde over na en bereik ons ​​via een geprefereerde communicatiemethode.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started